Weboldal készítés Tatán

Bízza ránk weboldala elkészítését! Segítünk céljai elérésben!
Tatai vállalkozások számára 10% kedvezményt biztosítunk a weboldal készítés munkadíjából.

Manapság egyre több cég ébred rá arra, hogy milyen piaci hátrányt jelent az, ha vállalkozása nem elérhető az Interneten, vagyis nem rendelkezik weboldallal. Az egyre nagyobb léptékben fejlődő internetes megjelenési és hirdetési megoldások pedig számos lehetőséget kínálnak arra, hogy egy vállalkozás kiemelten sikeressé válhasson forgalma növelésével.

„Az információ hatalom, ha jól használod győzelem”

– tartja a mondás.

S ennek igazságalapját mi sem példázza jobban, mint az, hogy az ismert sikeres emberek java része mindig valamivel megelőzte korát, mert kockáztatni, szembement a megszokott dolgokkal. Gondoljunk csak Steve Jobs-ra, Richard Branson-ra vagy épp a Space X atyjára Elon Musk-ra. Amellett, hogy siker övezi munkájukat mindig a középpontban vannak, hallatnak magukról. Sőt néha erre sincs szükség, mert az emberek egyszerűen kíváncsiak rájuk. 

Egy briliáns ötlet még nem feltétlen elég a sikerhez, azt el kell juttatni a célközönséghez. Informálni kell őket arról, hogy egy cég terméke, avagy szolgáltatása létezik, elérhető, hozzáférhető és persze nagyszerű. 

Legtöbbször a kívánt termék vagy szolgáltatás akár a potenciális vásárló közvetlen közelében, vagy az internet segítségével akár egy karnyújtásnyira − vagyis kattintásnyira − van, mégsem tud róla. Ezért fontos, hogy egy cég, amely modern és sikeres akar lenni, mindenhol jelen legyen. Ehhez nyújtunk segítséget Önnek.

Mi megtaláljuk a módját, hogy olyan weboldalt, webáruházat készítsünk az Ön számára, amivel komoly piaci előnyhöz juthat a versenytársakkal szemben. Ügyfeleink igényeit mindig szem előtt tartva alakítjuk ki a kért weboldal struktúráját, stílusát, fókuszálva arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjük el a kitűzött célt.

Az informatika, a high-tech mind-mind azt szolgálják, hogy minél mélyebb ismeretek szerezzünk. Ezért egy weboldal mindenképp piaci előnyhöz juttatja tulajdonosát.  A legtöbb potenciális vásárló szeret könnyen és gyorsan tájékozódni, felmérni a kínálat adta lehetőségeket. Egy modern honlap segíti őt abban, hogy néhány perc alatt hozzájusson az áhított termékhez, illetve szolgáltatáshoz, s ha elégedett visszatérő vásárló lesz. Önhöz hasonlóan a mi érdekünk is az, hogy újabb ügyfeleket szerezzünk vállalkozása számára, ezzel segítve növekedését és azt, hogy hosszú távon elégedett ügyfeleink körében üdvözölhessük. Fontos számunkra, hogy elégedett legyen a munkákkal, bízva abban, hogy ez által bátran ajánlja majd szolgáltatásainkat barátai, ismerősei körében is.

Kérje személyre szabott, ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatunkat!

Weboldal készítés 10% kedvezménnyel!

Mit nyújtunk az Ön számára?

  • Kérdések, feladatok esetén rövid időn belül állunk rendelkezésre;
  • Törekszünk arra, hogy a munkavégzés minden fázisában tartsuk Önnel a kapcsolatot;
  • Rugalmasan kezeljük a megváltozott igényeket;
  • Közérthetően elmagyarázzuk, hogy melyik megoldást miért tartjuk követendőnek és mit miért érdemes elkerülni.

Folyamatosan fejlődünk

Szakmai csapatunk folyamatosan azért dolgozik, hogy rendszerünk fejlődjön, lépést tartsunk a hazai és külföldi trendekkel, és ezáltal levegyük a terhet Ügyfeleink válláról és ők azzal foglalkozzanak, ami tovább növeli cégük értékét.

Gyakran ismételt kérdések

Az árainkat igyekszünk minden esetben korrekt és transzparens módon, rejtett költségek nélkül kialakítani. Nem célunk a túl magas költségek generálása. Sokkal inkább törekszünk arra, hogy a lehető legoptimálisabb megoldásra kalkuláljunk munkadíjat.

Tapasztalataink alapján egy modern weboldal vagy webáruház elkészítése két-három hét alatt lehetséges, természetesen az igényektől függően. Mindeközben törekszünk arra, hogy folyamatosan kommunikáljunk az Ügyfeleinkkel és elképzeléseiket szem előtt tartva végezzük munkánkat. Fontos, hogy az Ügyfelek is együttműködjenek, és az általuk beépíteni kívánt szöveges, képi és egyéb tartalmat minél hamarabb elküldjék részünkre. Ez a gyors és hatékony munka alapvető feltétele.

Részünkről mindhárom kapcsolattartási mód lehetséges, de tapasztalataink alapján talán az e-mail és a telefon a leghatékonyabb módszer, megkímélve így időnket az utazással, találkozó szervezésével stb. Ha Ön is egy ilyen informatikai szolgáltatót keres, kérje ajánlatunkat, amely helyi piaci viszonyokat veszi figyelembe.

Honlap készítés